Olio d`oliva

Предлагани продукти

  • Италианска пица
  • Висококачествен зехтин
  • Паста
  • Фермерски продукти
  • Италианско вино
  • Бира

Olio d’Oliva е създадена през 2015 г. с желанието да представи на света вкусната италианска пица, приготвена в пещ на дърва. Още от самото начало, предвид опита в ресторантьорството на собственика на заведението Карло, фокусът е върху качеството на суровините и италианския произход на продуктите.

Карло е гражданин на света и повече от 10 години живее и работи в София, място, което вече познава добре и където има много приятели. Това е историята на динамичен и иновативен човек, който винаги е готов да действа.

Но това не е игра, която се играе само на теория. Благодарение на своя проект Карло излиза на полето заедно с отбор от професионалисти, които подбират най-добрите италиански продукти и се грижат да ви предложат вкусно и преди всичко здравословно преживяване, защото умението да знаете как да се храните добре е не само удоволствие, но и здраве и благополучие на духа и тялото.

Менюто на Olio d’Oliva се съсредоточава върху пицата. Рецептата за нея включва само 100% италиански съставки, от водата до солта, също така квас и изключителното полупълнозърнесто брашно Antico Molino Rosso. Тестото зрее 72 часа и за тези, които желаят, може да бъде обогатено със спирулина или активен въглен.

Тайната на успеха на нашата пица се крие, освен в качествените съставки, и във вниманието и любовта, които влагаме по време на  нейната подготовка.

Olio d’Oliva обикновено е отворена от 17:00 до 23:00 часа, а всички клиенти се посрещат с дегустация на отлична прясно изпечена фокача, която се потапя в екстра върджин зехтин и балсамов оцет.

През този период на локдаун искреността на Olio d’Oliva влиза във вашите семейства благодарение на проекта Casa dolce casa, който ви позволява да получите вашата италианска пица директно в домовете си от понеделник до събота.

Можете да си поръчате, като се обадите на тел. +359897506376 за доставка в цяла София от 12:00 до 13:00 ч. и от 18:30 до 20:30 ч. или да вземете директно от пицарията, където персоналът ще ви очаква от 11:30 до 22:00 ч.

Пицария Olio d’Oliva е активна и в платформите за доставки на Foodpanda и Takeaway.

В очакване да успее да прегърне своите клиенти и да ги поглези отново Olio d’Oliva ви напомня, че можете да си купите за вкъщи отлични вина, бири, зехтин, паста и сладки, които да комбинирате и за подарък на любим човек.

Заповядайте в магазина, намиращ се в пицарията на ул. „Цар Самуил“ 60 в София! 

Местоположение
ул. Цар Самуил № 60, София, България
Адрес

ул. Цар Самуил № 60
гр.София
България

Телефон

+359 89 750 6376