Cheese the queen

Предлагани продукти

  • Био зрял деликатес от ферментирали ядки кашу
Деликатес от ново поколение!

„Всичко е истинско в любовта и суперхраната!“ – Cheese the Queen

Искаш да поглезиш сетивата си с ново гурме изживяване? Имаме го!
Перфектно за прекомерна консумация по всяко време!

Cheese the Queen е пробиотичен зрял ядков деликатес с неустоим гурме вкус. Подправен е с любов и чиста проба страст към естествените и здравословни продукти, а с времето вкусът му узрява до нови апетитни височини.

Създаден е по собствена технология от 100% ферментирали био ядки кашу, богато заредени с пробиотик и с високо съдържание на протеини. (Уха!)

И всичките му 5 версии гарантират отлични качества:

БИО · ПРОБИОТИК · 100% КАШУ · 100% ВЕГАН · ВИСОК ПРОТЕИН
И НИКАКЪВ ДОПИР ДО – ЛАКТОЗА –  ГМО – ГЛУТЕН – СОЯ – КОКОСОВА И ПАЛМОВА МАЗНИНА 

Е, разбрахте ни. Cheese the Queen се слави със суперздравословна власт. Позволете си да я опитате!

Каква е историята?

Cheese the Queen е тук, за да отговори на всичките ви желания за суперхрана и здравословен гурме вкус, капсулирани в един забележителен, екологично чист продукт. Точно този копнеж вдъхновява Вера Тинкова да създаде ядковите деликатеси Cheese the Queen, влагайки в тях цялата си страст към добрата храна и целосъобразния начин на живот. Както и задълбоченото си разбиране за съвременните хранителни навици, оформено през динамичния й живот, многобройни пътешествия и откриване на нови вкусове, в комбинация с няколко световни академии за сурова храна и кухня. .

Вера е също толкова деликатна, колкото и деликатесите на Cheese the Queen. Здравословните гурме вкусове са непрестанно в мислите й, предизвиквайки я да експериментира и създава нови изненадващи комбинации на суперхрана за живот пълен с енергия и наслада. И, не на последно място – с устойчиво бъдеще, грижовно към планетата ни. Даа, сигурни сме, че всяка здравословна хапка Cheese the Queen кара Земята да се усмихва!

Така след немалък тестови период, Cheese the Queen приветства света с истински натурален продукт, пълен с пробиотични ползи за баланса на микрофлората в тялото и с високо съдържание на протеини и ензими. Със запомнящи се избухващи вкусове в уникални комбинации и с богати екзотични аромати. Всеки грам от нашата суперхрана е наслада за сетивата и резултат от автентичната българска традиция за ферментация, допълнена от иновативни технологии на производство. О, и без никакво съдържание на лактоза, глутен, палмова и кокосова мазнина.

Не знаем, с какво се занимавате, но фактът, че сте на този уебсайт означава, че сте готови за ново суперздравословно гурме изживяване! Добре дошли, наслаждавайте се!

E-mail

yum@cheesethequeen.com

Телефон

0888 35 24 24